(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

BÁROK

Bárok

Szállodánk lobbyában található a különleges színekben és fényekben pompázó Buddha bár. Kellemes baráti beszélgetéshez, esti koktélozgatáshoz keresve sem találna alkalmasabb helyszínt.

Cardamom éttermünk bejáratánál található a különleges hangulatot árasztó Cayenne bárunk. A kulináris élményeket gondosan válogatott italok és remekbe szabott koktélok teszik teljessé. Bárunkat a könnyed elegancia jellemzi. A nagyvonalú, szemet gyönyörködtető látványelemek különleges, ám fesztelen miliőt teremtenek.

Buddha bár

Szállodánk lobbyjában található a különleges színekben és fényekben pompázó Buddha bár. Kellemes baráti beszélgetéshez, esti koktélozgatáshoz keresve sem találna alkalmasabb helyszínt. 

Cayenne bár

A’la carte éttermünk 100 férőhelyes, a C épületünk földszintjén helyezkedik el, ahová egy pohár italra vagy beszélgetésre beülhetnek azok a vendégeink, akiknek kevesebb idejük van a kulináris élvezetekre az adott pillanatban. Kiválóan alkalmas ebédek, vacsorák, welcome fogadások megtartására, sőt még esküvői helyszínként is szolgálhat.

Wellness bár

Wellnessrészlegünk szívében található bárunkban könnyű falatok, egészséges koktélok, gyümölcsös finomságok várják a fürdőző vendégeinket. A medencék mellett, a terasz kényelmes foteljeiben éppúgy jól esik egy-egy frissítő ital, mint egy hűsítően kényeztető fagylalt kehely.
Remek kávék, sütemények és egy finom ital mellett kellemes zene és a figyelmes személyzet segít elfelejteni a mindennapok okozta stresszt.

Pool bar

Kültéri medencénk napozóteraszán Pool Bárunk várja hotelvendégeinket egy kis felfrissülésre. A bárban finom szomjoltó gyümölcsös limonádék, koktélok töltik fel energiával a fürdőzőket.

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.